Calitate asigurată de oameni, de fapt profesioniști, adevărați. AI-ul nu este nici copywriter și nici grafician full time în echipa noastră.  

Antonia

Specialist Marketing (specializare: grafică, video și web-design)

Dezlănțuie puterea poveștilor spuse în imagini cu ajutorul specialistului nostru în grafică video și web design. Creștem prezența brandului tău în mediul online cu design-uri elegante, creative și captivante. Fă cunoștință cu expertul nostru și descoperă arta din marketing!

Irina

Specialist Marketing (specializare: social media management)

Specialistul nostru social media este motorul renumelui tău în online, creând povești captivante, conținut creativ și actual, care îți transformă rețelele sociale într-un hub al conexiunilor de business, concentrat pe nevoile clienților și extinderea rapidă a afacerii tale.

Bianca

Specialist Marketing (specializare: community management)

Fă cunoștință cu specialistul nostru în community management și în domeniul juridic digital - o combinație dinamică ce se va asigura că prezența ta online inspiră încredere clienților. Vei avea parte nu doar de o echipă de marketing, ci și de garanți ai experienței tale digitale!

Otilia

Specialist Marketing (specializare: campanii de promovare)

Vă prezentăm specialistul nostru în publicitate online și motorul din spatele campaniilor tale captivante și eficiente de engagement și conversii. Depunem toate eforturile necesare cu pasiune și dedicare pentru ca tu să ai un brand de top, în mediul digital și nu numai!