Hai să punem BUY în BeaUtY!

DESPRE PMK
A fost odată ca niciodată un grup de patru femei talentate, care s-au întâlnit la un curs de copywriting. Aduse împreună de pasiunea pentru marketing, ele și-au unit forțele pentru a pune în mișcare Proiectul PMK.

Suntem primul proiect de marketing digital din România specializat în furnizarea de servicii complete de marketing dedicate industriilor de Beauty și Fashion. Nu este doar marketing, ci o investiție în succesul afacerii tale.
DE CE PMK?
 • Strategii bine gândite
 • Copywriting de calitate
 • Creativitate
 • Reclame convingătoare
 • Suport și asistență permanentă
 • Tot ce ai nevoie, într-un singur loc


FĂ-TE REMARCAT ÎN MULȚIME!

Prin prezență online puternică și susținută, businessul tău va ieși în evidență și va ocupa un loc de top la nivel național și internațional (de ce nu?).

La fel cum clienții tăi se bucură de servicii impecabile, și afacerea ta merită tot ce-i mai bun! Beneficiezi de servicii de înaltă calitate de îmbunătățire și „înfrumusețare” a prezenței online!


REZULTATE TANGIBILE ȘI DE DURATĂ!

Afacerea ta are nevoie de o „intervenție” de marketing! Rezultatul va fi o creștere notabilă și de durată a vizibilității brandului tău.

FLEXIBILITATEA ESTE CHEIA!

Bucură-te de o varietate de servicii, adaptate și personalizate exact pe măsura nevoilor și caracteristicilor businessului tău. Adu-ți afacerea în lumina digitală! Te vom ajuta să identifici punctele forte și să „tratezi” slăbiciunile. Serviciile noastre includ campanii plătite, Facebook și Instagram Ads, crearea de conținut, optimizare SEO, alte proceduri de optimizare a site-ului, marketing prin e-mail cu newsletter și campanii de tip mailer, grafică personalizată ș.a.m.d.

ANGAJAMENTUL NOSTRU

Diagnosticarea și abordarea riscurilor și a slăbiciunilor prezente în actuala ta strategie de marketing, punerea în valoare a punctelor forte, extinderea clientelei și menținerea unei imagini memorabile și a unei prezențe online remarcabile pentru businessul tău.TAKE ACTION NOW
DON'T WAIT ANY LONGER

Pachet Starter

Promovare online prin: Google Ads, Facebook Ads, Tik Tok Ads și alte tipuri de campanii online.

Pachet Standard

Campanii de publicitate online, gestionarea în detaliu a rețelelor sociale, marketing prin e-mail.

Pachet Premium

Pachetul Standard plus alte servicii pentru a asigura utilizatorilor cea mai bună experiență pe siteul tău, cu îmbunătățiri: UX, UI, SEO.

Pachet Personalizat

Servicii personalizate pentru nevoile afacerii tale, inclusiv o analiză profundă pentru identificarea și înțelegerea acestor nevoi.

PACHET STARTER
Publicitate online: Planificarea strategică și executarea de campanii eficiente pe platforme precum Google Ads, Facebook Ads și altele.

Acest plan este ideal pentru captarea rapidă a atenției și începerea construirii prezenței online.

Adaptate nevoilor afacerii tale, strategiile noastre bine conturate asigură realizarea rapidă a obiectivelor tale online, fie că este vorba de generarea de lead-uri, creșterea numărului de conversii sau sporirea vizibilității brandului. Conținutul nostru creativ și strategiile de publicitate online incluzând Google Ads, Facebook Ads, TikTok Ads și alte platforme, te vor aduce mai aproape de rezultatele dorite.

Ne străduim mereu, nu doar să împlinim, ci chiar să depășim așteptările prin monitorizarea continuă a campaniilor, ajustarea bugetelor și optimizarea campaniilor, după cum este necesar.
PACHET STANDARD
Nu mai căuta! Ai găsit planul perfect de marketing pentru consolidarea poziției tale online și atragerea unei baze solide de clienți.

 • Publicitate online: Planificarea și implementarea de campanii eficiente pe platforme precum Google Ads, Facebook Ads și altele. 
 • Management avansat al rețelelor de social media: Gestionarea și optimizarea prezenței tale pe rețelele sociale, inclusiv strategii de conținut, monitorizarea engagementului și gestionarea crizelor de reputație online. 
 • Email Marketing: Crearea de campanii personalizate, segmentate și automate pentru menținerea și construirea relațiilor cu clienții.
PACHET PREMIUM
Potrivit pentru cei care doresc să-și consolideze prezența și să domine piața online. Include beneficiile Pachetului Standard și în plus ai:

 • User Experience: Ne specializăm în proiectarea unor websiteuri care nu doar captivează, ci și ghidază simplu și rapid utilizatorii site-ului tău printr-o călătorie plăcută și intuitivă - de la navigarea ușoară pe site până la interacțiuni cu diverse elemente. 
 • SEO: Te vom ajuta, de asemenea să realizezi optimizarea site-ului tău pentru motoarele de căutare, implementarea de strategii meticulos elaborate și gestionarea de campanii plătite cu impact puternic pentru clienți. Rezultatul? Vizibilitate online maximizată și o prezență digitală robustă pentru afacerea ta.
PACHET PERSONALIZAT
Acest pachet este conceput pentru a satisface cerințele variate ale fiecărui brand. Care este focusul acestui plan? Ei bine, se referă, în principal, la înțelegerea aprofundată a obiectivelor și valorilor tale pentru a crea un plan de marketing personalizat.

Acest plan de marketing personalizat va fi elaborat în detaliu pentru a răspunde cerințelor unice și complexe ale brandului și afacerii tale. Abordarea noastră constă într-o cooperare strânsă cu tine, pentru a obține o înțelegere profundă a obiectivelor și valorilor esențiale ale brandului tău. Săpând adânc în esența afacerii tale, vom aloca timp pentru a ne asigura o înțelegere cuprinzătoare a afacerii tale, care va sta la baza creării planului tău de marketing, meticulos adaptat nevoilor tale de business. Astfel, având un angajament puternic pentru precizie și personalizare, obiectivul nostru aici este să ridicăm strategia brandului tău, aliniind-o perfect cu viziunea ta pentru un succes susținut.

Poate fi oricât de simplu sau de complex, tu și afacerea ta veți avea nevoie.
TAKE ACTION NOW
DON'T WAIT ANY LONGER
Garanția PMK: Creștem Împreună
Când lucrează cu agenții mici și plătesc un preț mai mic, multe companii primesc servicii de slabă calitate sau care nu răspund deloc nevoilor lor de business. Sistemul nostru pe nivele garantează clienților că pot trece fără probleme de la un pachet la altul ți de la un nivel la altul, în funcție de nevoile lor specifice, dar și în funcție de dezvoltarea și progresul afacerii lor.

Ne propunem să creștem împreună! De aceea oferim profesionalism și talent clienților noștri. Membrii echipei noastre au:

Peste 6 ani de experiență in design și web design
Peste 5 ani de experiență în email marketing
Peste 8 ani de experiență în copywriting
Peste 4 ani de experiență în social media management
Peste 3 ani de experiență în crearea de reclame, vânzare și management al clienților

Miza ta este și miza noastră, iar succesul tău în afaceri înseamnă succes și pentru noi.    
ACȚIONEAZĂ ACUM!
NU MAI AȘTEPTA!
Ofertă limitată
Credem și punem mare preț pe transparență așa că vrem să fim sinceri cu tine! Prin urmare, este important să menționăm că resursele noastre sunt limitate. Așadar, această ofertă este disponibilă doar pentru un număr restrâns de clienți.

Doar primii noștri 10 clienți vor beneficia de numeroase bonusuri și avantaje, cum ar fi: o ședință de consultanță gratuită, în care unul dintre experții noștri te va ajuta să faci profilul buyer persona (clientul tău ideal) și să afli 3 strategii prin care să-l atragi.  

Suntem extrem de încântați să îți aducem o oportunitate excepțională, dar trebuie să te anunțăm că disponibilitatea noastră și a acestei oferte sunt limitate! Este o șansă unică pe care vrem să o împărtășim cu tine acum, deoarece suntem la începutul unei călătorii extraordinare.

Ofertă limitată!  

Înțelegem că timpul tău este valoros, așa că am decis să punem o limită clară pentru această ofertă. Aceasta este șansa ta de a beneficia de serviciile noastre de marketing la un preț avantajos, dar trebuie să acționezi acum. De ce?

 • Suntem la început: Proiectul nostru este în faza inițială a dezvoltării, iar acum avem resursele și dedicarea necesare pentru a oferi clienților noștri cele mai competitive prețuri și bonusuri. 
 • Expertiză și drive: Cu o echipă dedicată și o expertiză solidă, suntem determinați să vă aducem rezultate remarcabile. Profitați acum, pentru că această combinație de expertiză și determinare ne va propulsa rapid în topul agențiilor de marketing. În plus, suntem mândri să afirmăm că specializarea noastră în domeniul Beauty este unică pe piață. Această particularitate ne inspiră să anticipăm crearea unei comunități strânse de parteneri și clienți. Ne dorim ca dedicarea noastră pentru excelență în servicii să consolideze parteneriate pe termen lung pe care să le împărtășim și cu viitorii noștri clienți. 
 • Evoluție rapidă: Suntem conștienți că valoarea noastră va crește rapid odată cu evoluția clienților noștri și a noastră proprie. Prin urmare, aceasta este o oportunitate unică de a beneficia de servicii premium la costuri mai accesibile.

Ne bazăm pe integritate și vă asigurăm că această ofertă limitată în timp este reală și bine întemeiată. Suntem convinși că, odată ce noi și clienții noștri vom evolua și ne vom extinde, nu vom mai putea oferi bonusuri atât de avantajoase.

Fiecare beneficiu pe care îl oferim acum vine cu o valoare imensă, dar trebuie să acționezi rapid pentru a-ți asigura locul.

Această ofertă specială este modul nostru de a te răsplăti pentru că ești alături de noi încă de la început.

#YesToPMKNow #NoFOMOLater
Nu lăsa această oportunitate să-ți scape printre degete!

Profită acum de această ofertă limitată și bucură-te de serviciile noastre premium la prețuri preferențiale. Suntem aici pentru a te ajuta să atingi succesul în marketing și să construim împreună un viitor de excelență în servicii în industriile de Beauty și Fashion.

Suntem siguri că investiția într-un plan de servicii de marketing de la PMK nu este doar o altă achiziție, ci o oportunitate de a transforma modul în care afacerea ta este percepută online. Este primul pas (poate că, inițial, este un pas mic, dar cu siguranță va fi foarte semnificativ) spre creșterea și consolidarea prezenței tale digitale.

Dacă stai să te gândești bine... este practic echivalentul prețului pe care îl plătești zilnic pentru o cafea și un croissant: aproximativ 10 euro.
TAKE ACTION NOW
DON'T WAIT ANY LONGER

Calitate asigurată de oameni, de fapt profesioniști, adevărați. AI-ul nu este nici copywriter și nici grafician full time în echipa noastră.  

Antonia

Specialist Marketing (specializare: grafică, video și web-design)

Dezlănțuie puterea poveștilor spuse în imagini cu ajutorul specialistului nostru în grafică video și web design. Creștem prezența brandului tău în mediul online cu design-uri elegante, creative și captivante. Fă cunoștință cu expertul nostru și descoperă arta din marketing!

Irina

Specialist Marketing (specializare: social media management)

Specialistul nostru social media este motorul renumelui tău în online, creând povești captivante, conținut creativ și actual, care îți transformă rețelele sociale într-un hub al conexiunilor de business, concentrat pe nevoile clienților și extinderea rapidă a afacerii tale.

Bianca

Specialist Marketing (specializare: community management)

Fă cunoștință cu specialistul nostru în community management și în domeniul juridic digital - o combinație dinamică ce se va asigura că prezența ta online inspiră încredere clienților. Vei avea parte nu doar de o echipă de marketing, ci și de garanți ai experienței tale digitale!

Otilia

Specialist Marketing (specializare: campanii de promovare)

Vă prezentăm specialistul nostru în publicitate online și motorul din spatele campaniilor tale captivante și eficiente de engagement și conversii. Depunem toate eforturile necesare cu pasiune și dedicare pentru ca tu să ai un brand de top, în mediul digital și nu numai!

Provocarea noastră pentru tine astăzi este să faci primul pas către excelență!

Completează formularul pentru a programa o întâlnire cu echipa noastră de specialiști în marketing.

*
*
*
PREFERI COMUNICAREA DIRECTĂ?
Ne poți contacta pe e-mail: contact.pmkoficial@gmail.com

Urmărește-ne pe canalele noastre de social medial pentru a fi mereu la curent cu toate noutățile și bonusurile noastre!